Про юридичну агенцію "Укрюрпослуги"

Ми пропонуємо повний спектр юридичних послуг для українських та іноземних компаній а також фізичних осіб, резидентів та нерезидентів України.
Враховуючи Ваші інтереси та керуючись Вашими побажаннями ми у найстисліші терміни знайдемо правові рішення, спрямовані на забезпечення успіху Вашого бізнесу.
Також ми забезпечимо успішне та ефективне вирішення Ваших особистих питань правового характеру.
контакти: (0332) 29-97-70; (097) 38-58-658; (063) 32-20-973
e-mail: ukryrposlugi@ukr.net

вівторок, 23 липня 2013 р.

Змінився порядок подання документів на отримання пенсії.

Пенсійний фонд постановою від 26.06.2013 р. № 9-1 вніс зміни до Порядку підтвердження періодів роботи, що зараховуються до трудового стажу для призначення пенсії на пільгових умовах або за вислугу років.


Відповідно до змін для підтвердження стажу роботи заявник буде подавати управлінню Пенсійного фонду України в районах, містах і районах у містах, а також у містах і районах за місцем проживання (реєстрації) витяг з ЄДР юросіб та фізосіб-підприємців, а для підприємств, установ, організацій, ліквідованих до 01.07.2004 р. та / або щодо яких відсутні дані про проведення реєстраційних дій в ЄДР, - інші документи, що підтверджують факт припинення підприємства, установи, організації в результаті їх ліквідації (в тому числі архівні).

Немає коментарів:

Дописати коментар